Филе от акула с гъби Шийтаке

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:

  • Филе от акула - 1 кг.
  • Шийтаке - 130 гр. (15гр. сушени)
  • Пресен лук - 1 връзка
  • Масло - 80 гр.
  • Сметана за готвене - 250 гр.
  • Брашно от еднозърнест лимец - 2 с.л
  • Сол

 

 

МЕТОД НА ПРИГОТВЯНЕ:

Задушете гъбите с маслото и 1ч.ч. вода. Добавете пресния лук и задушете за още 5 мин. Прибавете сметаната и залейте осолената риба. Печете на умерена фурна за 30 - 40 мин.


 

Филе от акула с гъби Шийтаке - 5.0 out of 5 based on 1 vote